Főmenü
EGRI TAVASZI FESZTIVÁL A LÍCEUMBAN - ESZTERHÁZY GÁLA III.
2015. április 21, kedd
Török Mária, 15:36
Képgaléria  Nyomtatás  E-mail 
Az Ének-zene Tanszék művésztanárai és hallgatói 2015. április 24.-én, pénteken este 7 órakor, színes, romantikus-érzelmes műsorra hívják a zeneszerető közönséget a Líceum Kápolnájába.

Az Ének-zene Tanszék művésztanárai és hallgatói 2015. április 24.-én, pénteken  este 7 órakor,  színes, romantikus-érzelmes műsorra hívják a zeneszerető közönséget a Líceum Kápolnájába.

A koncerttel Főiskolánk a XV. Egri Tavaszi Fesztivál műsorfolyamába kapcsolódik.

Az "Eszterházy Gála III", mint címe is mutatja, közös produkció. Olyan megmutatkozás, mely a tanszék művészeti munkájának egyik keresztmetszetét adja; ezúttal a vokális alkotásoké a főszerep.
A műsorról röviden: az immár patinás, többszörös díjnyertes Eszterházy Károly Főiskola Vegyeskara, Kabdebó Sándor vezetésével, romantikus és későromantikus, az aránylag új Cantanti Ragazzi férfi-kamarakórus barokk és XX. századi műveket énekel.
Fellépnek énekművészeink: Bolya-Pap Nikoletta, Hegyesi-Hudik Margit, valamint új kolléganőnk, Iván Ildikó operaénekes, őket zongorán Gábos Judit és Réz Lóránt kíséri. Romantikus nagyáriák - Bizet, Csajkovszkij operáiból- és érzelmes dalok - Offenbach, Gustavino, Sir London Ronald művei - hangoznak el.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A hírt küldte:
Török Mária
adminisztrátor